17-18 juni 2017
Jaarbeurs | Utrecht

Join FC United

Grote business kansen in de luwte van de zomer

Ik wil meer weten

Join FC United


Bij FC United draait alles om passie. Hartstocht voor de bal.
FC United is een event voor tienduizend kinderen in de leeftijd van zes tot veertien jaar. Jongens en meisjes die gek zijn op het spelletje.

Ze voetballen zelf. Op het pleintje, tegen een garagedeur, in clubverband of op school. Ze zijn niet weg te slaan voor de televisie als er voetbal uitgezonden wordt. Tegen elkaar gamen? Ja zeker, maar dan wel voetbal. FC United brengt de echte diehards bij elkaar. Diehards met liefde voor de bal.

Leef je passie


Doe mee aan techniek clinics. Ontmoet je favoriete trainer. Natuurlijk zijn er spraakmakende voetballers uit de Eredivisie. Panna’s, akka’s, scharen, slepen, around the world, cross overs. Leer alle populaire straatvoetbaltricks.

Natuurlijk organiseren we toernooien voor jou, je vrienden en vriendinnen. En dan, als de wedstrijd is gespeeld sta je in de mixed zone oog in oog met verslaggevers bekend van radio en TV. Bij FC United proef je alle facetten van het voetbal. Alles over voetbal, maar dan net even ietsjes anders.

FC United is er op de eerste plaats voor jongens en meisjes van zes tot veertien jaar. Voor hen maken wij het veld vrij. Natuurlijk houden we ook rekening met de ouders, leerkrachten en sportbegeleiders. Zij mogen op de reservebank en op de tribune plaatsnemen.

Hoe dan ook, we zullen er voor zorgen dat ze zich niet vervelen. Dat doen ze sowieso niet in de shop-zone, waar ze de gaafste merchandise voor hun kids kunnen kopen. Nou ja alles, het moet een relatie met voetbal hebben.

Vaders, moeders,
leerkrachten en
begeleiders toegestaan


Stel je eens voor


Ja, stel het je eens voor. We bouwen een stadion na. Wel een heel bijzonder stadion, eentje met zes werelden. De namen spreken voor zich: Wedstrijden, Leren, Meet & Greet, Fun-zone, Shop-Zone en de Derde Helft, met het lekkerste eten uit de echte voelbalkantine, hoogtepunten uit WK en EK wedstrijden van Oranje, tafelvoetbal. Inderdaad, ook darts en tussendoor kun je luisteren naar interviews met hot shots uit de voetbalwereld.

Interessante business
voor bedrijven


FC United wordt het leukste event van de zomer van 2017. Interessant voor bedrijven die in de luwte van de zomer hun merk willen profileren of hun omzet willen opstuwen. Ga maar na, tienduizend jongens en meisjes die helemaal los gaan voor hun passie, bereid zijn daaraan geld uit te geven - en anders hun ouders wel die op de tribune zitten.

We werken nauw samen met hoofdmediapartner Voetbal International. VI verbindt niet alleen zijn naam aan dit event, maar zorgt ook voor een tsunami aan communicatiekracht. Wie participeert in dit leukste event van de zomer van 2017 profiteert hier ten volle van. Daar wil je toch bij zijn!

Doe mee, maar dan net even ietsjes anders


We bieden bedrijven die mee willen doen verschillende modellen. Een grote stand om maximaal uit te pakken. Kan, maakt indruk. Of toch liever een op maat propositie? Pak de aandacht van het publiek door een tribune of een game te sponsoren.

Al onze participanten zijn ons even lief, maar heel eerlijk gezegd gaan we er graag eens even voor zitten om creatieve proposities te verzinnen. Laat ook in dit opzicht de passie maar rollen.

De communicatieprofessionals van Jaarbeurs zetten nu de lijnen al uit. Communicatief gezien is het wat rustiger in de zomer. Daar profiteren we van. Met Voetbal International zitten we in het hart van de doelgroep.

We zullen de storm doen aanzwellen op social media, natuurlijk komt er een aparte website met voetbalgames, alles wat we aan e-mailmarketing hebben, zetten we in. En natuurlijk gaan we voluit met ons free publicity traject.

Communicatie


Wat is er te beleven?


  • Wedstrijden

  • Leren

  • Meet & greet

  • Fun-zone

  • Shop-zone

  • 3e helft

Contact


Meer weten over het sponsoren van dit spetterende voetbal event? Meer weten over deelname aan dit spetterende voetbal event? We vertellen er graag alles over.

Neem dan contact op met onze sponsormanager,
030 - 2952999

Jaarbeurs, Postbus 8500, 3503 RM Utrecht

Benieuwd naar de deelname opties?
Vraag de deelname opties aan!

Voor de volgende type bedrijven biedt
FC United bijzondere scoringskansen

Eten en drinken / Speelgoed / Banken, finance / Tech (telefoons, games, tablets, computers)
Sportkleding / Kleding / Recreatie - leisure / Media / Non-profit / Merchandise / Educatie